folder kasteelconcerten
folder kasteelconcerten 16|17.pdf
Met plezier presenteert ­Stichting Kasteelconcerten een nieuw seizoen met verrassende concerten in de mooiste kastelen en buitenplaatsen van Gelderland en Overijssel, meren­deels uitgevoerd op authen­tieke instrumenten en met program­ma’s gebaseerd op de ontstaansperiode en uitstraling van de locatie. Dit unieke concept combineert internationaal muzikaal topniveau met het toegan­kelijk maken van cultureel erfgoed.

In de jaren 2016-2017 brengt Stichting Kasteelconcerten een palet aan mooie concertprogramma’s door beroemde musici zoals Emma Kirkby, Johannette Zomer, Klaartje van Veldhoven, Freek Borstlap en niet te vergeten Nederlands’ vermaardste ­blokfluitist Erik Bosgraaf, naast opkomende ensembles met jong ­talent, die ons verrassen met originele ­programma’s.
Behalve de terugkeer van de ­intieme ­Oldenhof, het ­schitterende ­Middachten en het normaliter ­gesloten maar indrukwekkende Huis ­Almelo, hebben wij het prachtige ­Kasteel Heukelum in de ­Betuwe, ­bereid gevonden ons te ­ontvangen.
wij maken het Gerrit Ebbink en Frank Fahner Kokstraat 12 7211 AP Eefde Gelderland Nederland