De opbrengst van dit concert gaat naar het tumorvaccinatieproject in de Universitaire Ziekenhuizen in Leuven. Vaccinatie is mogelijk een nieuwe behandelmethode van kinderen en volwassenen met kanker.
Het onderzoek naar het vaccin wordt geleid door de professoren Dr. Stefaan van Gool en Dr. Steven de Vleeschouwer. Het omvat vroegtijdige klinische behandelingsprotocollen bij patiënten met een terugval van een hersentumor, en behandelingsprotocollen waarbij immuuntherapie geïntegreerd wordt in de multimodale therapie voor patiënten met een eerste diagnose van kwaadaardige hersentumor.

Ik heb met plezier mijn bijdrage geleverd aan het slagen van dit project door de affiche en de folder vorm te geven. Gerrit
Het concert wordt verzorgd door Dr. Stefaan van Gool en zijn gezin. Het is georganiseerd door Erie Brokken-Brummelman en Janneke Meerstadt-Holtslag.

Het is voor mij een unieke gelegenheid mijn beroepsactiviteiten te combineren met mijn hobby ten voordele van het wetenschappelijk onderzoek en onze patiënten.
Ik hoop u, uw familie en uw vrienden op dit unieke monent in Almen te mogen ontmoeten.

Met de meeste hoogachting,
Professor Dr. Stefaan van Gool
wij maken het Gerrit Ebbink en Frank Fahner Kokstraat 12 7211 AP Eefde Gelderland Nederland