NotenvindersDownload en print onderstaande PDF bestanden. Knip ze in de lengte door en plak ze aan elkaar. De stroken die zo ontstaan passen precies op het toetsenbord van je piano. Je kunt zo een flink aantal noten op het toetsenbord vinden.notenvinder1.pdf met de noten ingevuld vanaf de f van de f-sleutel tot de g van de g-sleutel.
De toetsen zijn even breed als die van je piano. Je kunt de strook achter de toetsen schuiven.notenvinder2.pdf waarop alle noten voorgedrukt zijn.Voor leerlingen die met do re mi werken zoals Vlamingen, maar ook Fransen:

notenvinder do re mi fa so la si do

notenvinderdoremi.pdf met de noten ingevuld van de fa-sleutel tot de sol-sleutel in do re mi…

notenvinderdoremi2.pdf waarop alle noten voorgedrukt zijn in do re mi fa sol la si do..

Bekijk ook onze sites


beschrijving www.aapnootspel.nl, ook voor mensen die notennamen: ‘do re mi…’ gebruiken.


www.muziekabcd.nl, ook voor mensen die ‘do re mi…’ gebruiken.

Wij maken ook apps

singsolatido Songsolatido, Absolatido, singsolatido en
Falling Keys.


Wij maakten CDroms

www.notenkraken.nl over de CD-roms De Notenkraker (Nog te koop bij Bergman in Arnhem) en De Klankenkraker. Met De Notenkraker leerde je spelenderwijs noten lezen, De Klankenkraker (Te koop via www.notenkraken.nl) leert je luisteren naar intervallen en drieklanken.Bladmuziek Frank Fahner
Download de muziekstukken, waaronder leuke liedjes op zwarte toetsen met een mooie begeleiding, die Frank Fahner zelf schreef voor zijn beginnende pianoleerlingen.
wij maken het Gerrit Ebbink en Frank Fahner Kokstraat 12 7211 AP Eefde Gelderland Nederland