Informatiecentrum de Wheem

wegwijzer tentoonstellingDe middelste van een stapel kubussen zijn ingezakt en bieden plaats aan teksten en pijlen die de weg wijzen in het informatiecentrum.

display



Deze display in de vorm van een stapel kubussen in de huiskleuren van Landschap Overijssel biedt de belangrijkste folders aan in de tochtsluis.













beschrijving
Voorstel voor een winkel in de Wheem. Het winkeltje bevindt zich in de stal achter glas en kan zo ís winters verwarmd worden.
panelen

panelen

Over de punt van kubussen hangen panelen met een gat erin. Opde voorkant van de kubus is een foto bevestigd. Het paneel bevat teksten, fotoís en illustraties.

De Wheem is een van de drie informatiecentra die ik voor Landschap Overijssel heb ingericht. De andere twee zijn de Molen van Frans in Vasse en het koetshuis van Hof Espelo bij Enschede.
wij maken het Gerrit Ebbink en Frank Fahner Kokstraat 12 7211 AP Eefde Gelderland Nederland